top of page

Anmeldelser og anbefalinger

De som har besøkt Mine Muligheter terapi- og coachingsenter har gitt tilbakemelding på hvordan de har opplevd besøket og oppfølgingen. Les mer om hva de syntes her:

Jeg gikk til Ingvild i ca 8 måneder. Jeg trengte å rydde i tankene i forbindelse med oppvekst, relasjon til mine foreldre og vansker med å finne min egen rolle i ekteskapet. Min erfaring er at jeg ved hjelp av samtaler med Ingvild fikk større tro på meg selv. Jeg ble tryggere på at jeg selv kan mestre de utfordringene jeg møter i relasjonene rundt meg. Å komme til samtaletimene var noe jeg så frem til. Det føltes godt å snakke med noen som er så god til å lytte, og som kan sette ting i perspektiv og gi små verktøy som hjelper tankene til å bli mer konstruktive. Jeg kan varmt anbefale Ingvild.

Kvinne i 40 årene

Jhoana er en dyktig terapeut som anbefales.

Mann, 30 +

Jhoana er en varm og god dame som jeg anbefaler på det sterkeste.

Kvinne, 50+

For flere anmeldelser se

Facebook siden:Mine Muligheter

Jeg kan anbefale Jhoana på det varmeste.

Kvinne, 50 +

Våg å være.

Våg å være ærlig, våg å være fri våg å føle det du gjør si det du vil si. Kanskje de som holder munn er reddere enn deg? Der hvor alt er gått i lås må noen åpne vei.

Våg å være sårbar ingen er av stein. Våg å vise hvor du står, stå på egne bein. Sterk er den som ser seg om og velger veien selv. Kanskje de som gjør deg vondt er svakest likevel?

Våg å være nykter, våg å leve nå. Syng, om det er det du vil – gråt litt om du må. Tiden er for kort til flukt, bruk den mens du kan. Noen trenger alt du er og at du er sann!

Hans Olav Mørk.

bottom of page