Anmeldelser og anbefalinger

De som har besøkt Mine Muligheter terapi- og coachingsenter har gitt tilbakemelding på hvordan de har opplevd besøket og oppfølgingen. Les mer om hva de syntes her:

Jeg gikk til Ingvild i ca 8 måneder. Jeg trengte å rydde i tankene i forbindelse med oppvekst, relasjon til mine foreldre og vansker med å finne min egen rolle i ekteskapet. Min erfaring er at jeg ved hjelp av samtaler med Ingvild fikk større tro på meg selv. Jeg ble tryggere på at jeg selv kan mestre de utfordringene jeg møter i relasjonene rundt meg. Å komme til samtaletimene var noe jeg så frem til. Det føltes godt å snakke med noen som er så god til å lytte, og som kan sette ting i perspektiv og gi små verktøy som hjelper tankene til å bli mer konstruktive. Jeg kan varmt anbefale Ingvild.

Kvinne i 40 årene

Jhoana er en dyktig terapeut som anbefales.

Mann, 30 +

Jhoana er en varm og god dame som jeg anbefaler på det sterkeste.

Kvinne, 50+

For flere anmeldelser se

Facebook siden:Mine Muligheter

Jeg kan anbefale Jhoana på det varmeste.

Kvinne, 50 +

Våg å være.

Våg å være ærlig, våg å være fri våg å føle det du gjør si det du vil si. Kanskje de som holder munn er reddere enn deg? Der hvor alt er gått i lås må noen åpne vei.

Våg å være sårbar ingen er av stein. Våg å vise hvor du står, stå på egne bein. Sterk er den som ser seg om og velger veien selv. Kanskje de som gjør deg vondt er svakest likevel?

Våg å være nykter, våg å leve nå. Syng, om det er det du vil – gråt litt om du må. Tiden er for kort til flukt, bruk den mens du kan. Noen trenger alt du er og at du er sann!

Hans Olav Mørk.