Erik nytt_edited.png

Erik Schmidt

Gestaltterapeut

Psykoterapeuten Erik har vokst opp og arbeidet i flere byer i Europa, Afrika og Midtøsten. Hans multikulturelle og varierende oppvekst gjør at han har evnen til å se menneskets utfordring som vi alle kan havne i.

"Sammen finner vi veien til mestring av tilværelsen, du kan ha samtaler på norsk, engelsk, tysk eller fransk språk."

I de senere årene utdannet Erik seg på Norsk Gestaltinstitutt høyskole. I tillegg til å arbeide som psykoterapeut med private klienter, har han flere års arbeidserfaring fra psykiatrien som miljøterapeut. Han har også tatt Vivat kurset ‘Førstehjelp ved selvmordsfare’.

Erik er opprinnelig utdannet sivilingeniør og har lang arbeidserfaring innen internasjonalhandel samt styreverv og oppstartsbedrift erfaring. Dette er erfaringen han tar med seg som terapeut.

På fritiden har Erik drevet med diverse idretter og har et bredt spekter av interesser, samt to barn og kone.

 

"Jeg er genuint opptatt av menneskene jeg møter og har en grunnleggende tro på menneskets evne til selvutvikling. I bunn og grunn vet egentlig ethvert menneske hva som er best for seg selv. Uansett bakgrunn så hjelper jeg med å utforske situasjoner og støtte klienten der de er, finne de riktige metodene for å fremme erkjennelse og personlig utvikling. Min bakgrunn har gitt meg en dynamisk forståelse og et romslig livssyn som kan hjelpe deg på veien dit."