top of page

Ingvild Rød

Gestaltterapeut MNGF

Ingvild_transparent0.75x.png

Ingvild er utdannet gestaltterapeut ved Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt i Oslo.

I tillegg har hun sertifisering som PREP-kursholder og veileder (samlivskurs) fra Modum Bad.

Hun er også sertifisert Par-Sjekk veileder utdannet fra Senter for familieutvikling og Modum Bad.

I 2019 gjennomførte hun kurset ‘Førstehjelp ved selvmordsfare’ for å kunne gi bedre støtte til klienter i vanskelige perioder i livet.

Ingvild er i bunn utdannet som revisor, og har jobbet mange år med revisjon, regnskap, prosjektledelse innen testing av software, teamledelse med personalansvar, og som QA Manager innen regnskap i privat næringsliv. Hun har lang og bred erfaring fra arbeid med konflikthåndtering, ledelse, og selvutviklingsprosesser og det å gi støtte til andre i forskjellige faser av livet.

 

Gode egenskaper hos Ingvild er at hun lytter, og hun ser det positive i hver enkelt. I terapirommet jobber hun med å sortere og tydeliggjøre problemstillinger slik at man blir bedre kjent med seg selv og sine muligheter.

 

”Min tro på at mennesker gjør så godt de kan er en god grunnmur å bygge videre på. Jeg har interesse for å hjelpe voksne enkeltpersoner og par, og unge voksne, til å tåle og stå i vanskelige situasjoner, gi positiv støtte slik at de lærer og håndtere konflikter og problemer på best mulig måte.”

CV og arbeidserfaring på min Linkedin profil.

bottom of page