top of page

Slik jobber vi

Mine Muligheter er et terapi- og coachingsenter som  samarbeider med flere terapeuter og tilbyr terapi, samtale, veiledning og coaching for enkeltpersoner, par og familier. Vi tilbyr også foreldreveiledning, foreldre- og samlivkurs

Ved å komme til oss har du tatt det første skrittet i retning av å få støtte og hjelp. Å vite når du skal søke hjelp er ikke alltid så lett. Spørsmålet: Trenger jeg hjelp? er ofte en indikator.

Vi i Mine Muligheter er opptatt av å skape et rom hvor det er trygt å være og hvor det er rom for å være akkurat som du er.

Tillit og trygghet gir grunnlag for å dele. Derfor er vi så opptatt av å prøve å skape dette i møte med deg og dere.

Mine Muligheter har mottoet: «Stedet å være - Et sted å starte - For deg, paret og familien»

Vi ønsker å etterstrebe dette. En måte å gjøre dette på er plassering av lokalet. Det er sentralt og lett tilgjengelig med både bil, buss og tog. Vi har et eget venterom med gode stoler. Det er også mulighet til å forsyne seg med kaffe, te eller vann hvis du skulle ha behov for dette. Vi er opptatt av å sette deg i sentrum. Derfor har vi som jobber som terapeuter også jobbet med oss selv og på den måten erfart hva det vil si å være klient. Vi vet hvordan det er å være usikker på det første møtet. Vi prøver derfor å legge til rette for at det å komme til oss første gang skal bli så behagelig som mulig.

 

I det første møtet er vi interessert i å høre om deg og hva du eventuelt kommer med av utfordringer. Vi forteller ofte om oss selv, om bakgrunn og om gestaltterapi som terapi form. Vil du lese litt om gestaltterapi og forskjellen på det å være gestaltterapeut og psykolog se gestaltteori og filosofi fliken.

 

De fleste som kommer til oss opplever en lettelse etter først timen, enkelte klienter gir uttrykk for at de skulle gjort dette før. Vi tenker at du tar kontakt når du selv er klar for det, og at det å ta kontakt kan gi nye muligheter.

«Liten? JEG?

Langt ifra

jeg er akkurat stor nok

fyller meg selv helt.

På langs og på tvers

fra øverst til nederst.

Er DU større enn deg selv

Kanskje?»

Inger Hagerup

Terapeutens rolle

Et av de viktigste redskapene i gestaltterapi er terapeuten selv. Terapeuten er ikke objektiv eller nøytral, men selv villig til å gå klienten i møte i et JEG – DU forhold. Dette betyr terapeuten gjennom utdanningen har bearbeidet egne opplevelser i terapi for å kunne være tilgjengelig for det klienten trenger i situasjonen som oppstår. Gestaltterapi er en form for psykoterapi. Det er en terapiform hvor terapeuten er opptatt av hele deg: tanker, følelser og kroppsutrykk.

Priser og forløp

«Forandring oppstår når vi blir den vi er, ikke når vi forsøker å bli det vi ikke er»

Beisser

  • Individualterapi 60 minutter fra kr. 1300,- Vi har rabatt for studenter og pensjonister

  • Parterapi 90 minutter fra kr. 1950 ,-

Det vil tilkomme et tillegg i pris på kr. 50,- på timer etter kl. 17:00.

Se onlinebooking for alle time tilbud. Alle priser reguleres årlig den 01.02.

Time bekreftelse: Hvis du ikke har mottatt dette, sjekk søppelpost

Avbestilling eller endring av time gjøres senest innen 48 timer før avtalt tid.

Etter dette belastes timen i sin helhet.

Timene betales med Vipps eller pr. giro.

Ved hastetimer ta kontakt direkte med terapeuten på e-post eller sms.

Det er ikke alle tilgjengelige timer som vises i onlinebookingen.

Ta kontakt  på e- post eller sms ved akuttbehandling.

 

Mine Muligheter ønsker å tilby deg og dere et rom med trygghet, basert på kvalitet og konfidensialitet, tillit og respekt.

Har du tilbakemeldinger til oss eller tips til forbedringer setter vi pris på at du tar kontakt.

Følg oss gjerne på Facebook siden: Mine Muligheter 

Eller på Instagram: @minemuligheter

bottom of page