Fotograf_beate_willumsen_web-.jpg

Vi tilbyr

Mine Muligheter er terapisenteret midt i Asker sentrum. Vi tilbyr samtaleterapi, parterapi, coaching, foreldre- og samlivskurs. Mine Muligheter er stedet for deg, paret og familien, et sted og være og et stedet å starte. Mine Muligheter har flere terapeuter med lang erfaring i arbeid med mennesker i ulike situasjoner.

 

Mine Muligheter er for deg som ønsker å se nye muligheter, få hjelp til å sortere, få nye erfaringer, se situasjonen fra en annen synsvinkel.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig.

Vi har kort ventetid og fleksible åpningstider.

Vi på terapisenteret Mine Muligheter ønsker å tilby deg og dere et trygt sted basert på konfidensialitet, respekt og tillit. Vi har tro på at det å snakke med oss og å reflektere danner grunnlaget for å se nye muligheter og skape endring.

For deg som trenger hjelp til å sortere, ønsker å se nye muligheter, få nye erfaringer og oppdage livet på en litt annen måte.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Ventetiden er kort og vi gjør det vi kan for å finne en time til deg hvis det haster.

Foreldreveiledning er for deg som ønsker å lære mer om kommunikasjon, familierelasjoner og samspill. Foreldreveiledning er for familier med voksne, barn og ungdom som ønsker å jobbe med relasjon og som trenger hjelp til å komme ut av låste mønstre, se ting på en ny måte og lære å fokusere på det som virker.

Par holder hender

Par-sjekk er et forskningsbasert samtalekonsept for par som ønsker inspirasjon til å styrke forholdet og forebygge vanskeligheter og konflikter. En parsjekk består av et innledende spørreskjema etterfulgt av to samtaler à 90 min. varighet hos en sertifisert par-sjekk veileder som er utdannet ved Senter for Familieutvikling og Modum Bad.

Hva gjør du når forelskelsen svinner og hverdagen sammen kjennes mer krevende en god? Begynn i parterapi!

Parterapi er for dere som opplever at forholdet er i krise, ønsker å gjøre en endring, se nye muligheter i parforholdet og trenger hjelp til kommunikasjon og konflikthåndtering.

Foreldrekurset Circle of security parenting er forskningsbasert og designet for deg som ønsker flere "verktøy" og mer kunnskap om hvordan stå i utfordrende situasjoner med barna og få flere gode stunder sammen. Kurset er utarbeidet for foreldre som ønsker å bedre kommunikasjonen og styrke båndet til barnet sitt. Foreldrekurset gir et godt fundament for utvikling. Kurset kan holdes i gruppe eller individuelt.

Dette kurset er for dere som ønsker å finne balansen i parforholdet ved hjelp av god kommunikasjon og enkle verktøy. Kurset passer for par i alle aldere som ønsker å styrke sin relasjon med hverandre. PREP handler om å stimulere vennskapet og gleden midt i den travle hverdagen, og hjelpe par til å finne tilbake til gleden og spenningen de hadde da de først ble sammen.