top of page
dreamstimemaximum_11808915_edited.jpg

Vi tilbyr

Mine Muligheter er terapisenteret midt i Asker sentrum. Vi tilbyr samtaleterapi, parterapi, coaching, foreldre- og samlivskurs. Mine Muligheter er stedet å være, et sted å starte, for deg-, paret og familien.

Mine Muligheter har flere terapeuter med lang erfaring i arbeid med mennesker i ulike situasjoner.

 

Mine Muligheter er for deg som ønsker å se nye muligheter, få hjelp til å sortere, få nye erfaringer, se situasjonen fra en annen synsvinkel.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig.

Vi har kort ventetid og fleksible åpningstider.

Vi på terapisenteret Mine Muligheter ønsker å tilby deg og dere et trygt sted basert på konfidensialitet, respekt og tillit. Vi har tro på at det å komme  til oss danner grunnlaget for å se nye muligheter og skape endring.

dreamstime_xl_22977159.jpg

For deg som trenger hjelp til å sortere, ønsker å se nye muligheter, få nye erfaringer og oppdage livet på en litt annen måte.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Ventetiden er kort, og vi gjør det vi kan for å finne en time til deg hvis det haster.

dreamstimemaximum_32231529_edited.jpg

Foreldreveiledning er for deg som ønsker å lære mer om kommunikasjon, familierelasjoner og samspill. Foreldreveiledning er for familier med voksne, barn og ungdom som ønsker å jobbe med relasjon og som trenger hjelp til å komme ut av låste mønstre, se ting på en ny måte og lære å fokusere på det som virker.

Par holder hender

Dette kurset er for dere som ønsker å finne balansen i parforholdet ved hjelp av god kommunikasjon og enkle verktøy. Kurset passer for par i alle aldere som ønsker å styrke sin relasjon med hverandre. PREP handler om å stimulere vennskapet og gleden midt i den travle hverdagen, og hjelpe par til å finne tilbake til gleden og spenningen de hadde da de først ble sammen. 

engasjert Par

Hva gjør du når forelskelsen svinner og hverdagen sammen kjennes mer krevende en god? Begynn i parterapi!

Parterapi er for dere som opplever at forholdet er i krise, ønsker å gjøre en endring, se nye muligheter i parforholdet og trenger hjelp til kommunikasjon og konflikthåndtering.

Familie tid

Foreldrekurset Circle of security parenting er forskningsbasert og designet for deg som ønsker flere "verktøy" og mer kunnskap om hvordan stå i utfordrende situasjoner med barna og få flere gode stunder sammen. Kurset er utarbeidet for foreldre som ønsker å bedre kommunikasjonen og styrke båndet til barnet sitt. Foreldrekurset gir et godt fundament for utvikling. Kurset kan holdes i gruppe eller individuelt.

dreamstimesmall_44572162.jpg

Bekymringsmestringskurset er et kurs for personer som opplever angst og stressrelaterte plager. Kurset passer godt for deg som kjenner på mye stress, bekymring og muskelplager knyttet til dette. Du får undervisning, konkrete verktøy og øvelser som du kan bruke i hverdagen slik at du kan mestre hverdagen bedre.

Kurset har dokumentert effekt i å hjelpe mennesker til en mer avslappet hverdag.

bottom of page